Jom Jadi Ahli Shaklee!!!!


Ramai sungguh yg dah jatuh cinta dgn Shaklee kan?Tentulah, sbb semua supplemen Shaklee sesuai dan berkesan kepada penggunanya....hehehehehe...kalau x percaya, meh cuba!!!!

Bila ada yg dah jatuh hati dgn Shaklee,mesti terlintas di fikiran utk jadi ahli kan?Bkn maknanya bila jadi ahli tu mesti buat biz, tp bila jadi ahli, supplemen yg dibeli pon dpt harga lebih murah dari harga Retail. Kan tu menjimatkan????


Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee???

Ada 2 cara untuk menjadi ahli:
i)Bayar RM65 + 10(postage starter kit) kepada saya dan saya akan mendaftarkan anda sebagai ahli di bawah jagaan selia saya---->> harga belum termasuk cas GST ya!

ii) Sekiranya anda tidak mahu mengeluarkan sebarang wang & bcadang untuk menjadikan Shaklee sebagai cabang pendapatan anda, anda boleh juga membuat pembelian di dalam 1 resit melebihi 200 uv/points untuk mendapat keahlian percuma. melalui kaedah ini, anda bukan sahaja mendapat keahlian percuma, tetapi juga berpeluang mendapat cash bonus sebayak RM30++. Untung bukan????

Jika nak menjadi ahli Shaklee, di bawah empayar saya, anda bole hubungi saya bila-bila sahaja di talian 0167734749

Seronoknya menjadi ahli Shaklee!!!!
1)Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya anda mendaftar untuk menikmati supplemen Shaklee dgn harga lebih rendah sebayak 20-30% sebagai ahli, anda tidak maintain points.Tetapi,sekiranya anada berniat untuk menambah pendapatan melalui Shaklee,anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. untuk layak menerima bonus. 

2)Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tidak seperti syarikat makanan kesihatan yang lain, keahlian Shaklee adalah SEUMUR HIDUP. Jadi, tiada paksaan untuk anda untuk membuat sebarang pembelian setiap bulan. tetapi, kalau produk tu sangat bagos, takkan tak repeat order..kannnnn????hehehe

3) Murahnya dgn harga ahli!!!
Sebagai ahli Shaklee, anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (murah 20-30% dpd harga jualan taw!!!) sila, email ke suhana_mdiah@yahoo.com atau whatsapp ke 016-7734749 untuk mendapatkan Pricelist Shaklee. Setiap produk yg anda beli ada UV/point tertentu mengikut jenis produk, sekiranya pembelian anda melepasi had minimum layak untuk mendapat cash bonus, anda akan menerima bonus dr Shaklee.Best kan???

Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee2u (menggunakan ID saya sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team saya.Sekiranya anda sudah menjadi anak didikan Shaklee saya, saya akan memberi bimbingan lengkap dari A to Z bagaimana untuk memulakan biz, marketing plan, and intensif coaching dari semua segi. Insua-Allah nasib anda terbela di bawah naungan saya.

Berminat??? Jom hubungi saya:

SUHANA MOHD.DIAH
O16-7734749
suhana_mdiah@yahoo.com

No comments:

Post a Comment