Friday, June 19, 2015

Melatih Anak Berpuasa - Mealshake & Performance Drink pilihan TEPAT!

Assalamualaikum & salam sejahtera....



Alhamdulillah....sudah 2 Ramadhan!
Macam mana puasa, ok? aktif? Letih?bertenaga? (Jawap dalam hati ye)

Bercakap pasal puasa ni,ramai ibu-ibu nak latih anak berpuasa seawal mungkin!
Alhamdulillah...
ada yang umur 4 tahun dah boleh puasa setengah hari...
Ada yang umur 6 tahun, dah dapat puasa sebulan....

Tapi, dilema ibu-ibu....anak payah bangun pagi...!
Lama ambil masa nak kejut!
Susah nak telan nasi!
Tak mahu makan!

Ishhh..macam mana nak bertahan kalau tak makan?
Macam mana nak ke sekolah kalau tak cukup air dan tenaga?

Tak ada masalah dah...

Bersahurlah dengan shake yang sedap MEALSHAKE + PERFORMANCE drink!!!
Satu family boleh share.. 

Untuk tenaga berpanjangan..

InsyAllah, pasti anak-anak suka!
Gabungan perasa VANILLA & OREN
Memang sedap!

InsyaAllah...sampai berbuka aktif... 
Takkan  merungut lapar dan dahaga!

Set Berpuasa Untuk Anak-Anak

SET BERPUASA UNTUK ANAK-ANAK: 

1.MEALSHAKE:
~membekalkan 19vitamin & mineral yang penting
~sesuai untuk semua peringkat umur
~memberikan tenaga berkekalan
~indeks glisemik RENDAH yang memeri rasa kenyang yang lebih lama
~sumber serat yang baik untuk mengelakkan SEMBELIT


2.PERFORMANCE DRINK :
~diperkaya dengan formula OPTI-LYTE!
-mengelakkan hidrasi dengan mengekalkan cecair dalam badan
-kurangkan kekejangan
-memberi tenaga segera


Berminat untuk dapatkan Set Berpuasa Untuk anak-anak?
Boleh roger sue anytime ya...
016-7734749





Semoga anak-anak korang berjaya puasa sepenuhnya tahun ini!InsyAllah....

5 comments: